Quality time enzo


Dat Mr Brubeck en ik er veel op uit trekken is geen nieuwtje. Het is zelfs zover gekomen dat onze kinderen verbaasd opkijken als we eens een weekendje geen plannen hebben. Ook op FB krijgen we regelmatig, al dan niet toffe, reacties dat we “weeral” weg zijn. Boebelen krijg ik daar trouwens van. Wij hoeven niemand, buiten de kinderen, uitleg te geven hoe vaak we weggaan en naar waar.

Oudste had al wel een paar keer, al dan niet lachend, aangegeven dat ze wel eens meewilde.

Ze is een beetje moe, haar zoontje is een absolute schat, maar slaapt op zijn 3 maanden nog altijd niet door. En dat begint zich een beetje te wreken.

Maar zeg nu zelf, op zo’n schatje kan je toch niet boos zijn? πŸ˜€

Maar ik begrijp haar wel. Soms, als nieuwbakken mama moet je er gewoon even tussenuit. De pampers, badjes, dutjes, flesjes en huilbuien voor de papa. (Die laatste was slim en trok met baby en attributen naar zijn ouders πŸ˜€). 

Ik bedacht dat een moeder-dochter dagje zonder spruit de uitkomst was. Lekker er helemaal uit, wandelen, shoppen, lekker lunchen en uren babbelen. Gewoon even niet moeten zorgen.

Den Bosch, daar was ze nog nooit geweest! Tijd om daar verandering in te brengen.

Heerlijk hebben we het gehad! We begonnen met een opkikkertje voor het vege lijf…

Jammer dat ze geen echte “Bossche Bol” wilde, maar het was haar dag, en geef toe, chocoladetaart komt dicht in de buurt.

Al shoppend de stad verkennen, tijdens een lange lunch een diep gesprek gevoerd waar duidelijk uitkwam dat ze haar zoontje erg graag ziet en dat ze de bange dagen na zijn geboorte toch wat aan het verwerken is! 

Ze heeft zich eens goed laten gaan, een mooie nieuwe garderobe gekocht…waar shoppen al niet goed voor is! Ze straalde!

Trouwens, ikzelf heb me beperkt (tot grote verbazing van B) tot een aankoop voor een goed doel!

Er kan niet genoeg geld zijn voor onderzoek!!!

Echt een fantastisch zaterdag. Dochter gelukkig, mama gelukkig!

Zondag was een dag voor Mr B en mezelf.

Een dag om te wandelen en tot rust te komen in de natuur. 12 km uitgestippeld in een prachtig, rustig natuurgebied.

Het is een wandeling die we al vele malen gedaan hebben, maar die nooit verveelt omwille van de prachtige  beelden rondom. 

Het enige dat eraan ontbrak was ons “wit monster”, ze kan met haar 12jaar oude botten echt niet meer mee. En dat doet ons pijn, we hebben zoveel prachtige wandelingen met haar gemaakt. 

Gelaten keek ze ons aan toen we onze wandelschoenen aantrokken…eens komt de dag dat ze ook dat niet meer zal zien…

Advertenties

48 gedachtes over “Quality time enzo

 1. Wat een heerlijk logje! Jouw weekend was weer super en je dochter verwennen, is toch het mooiste dat een moeder kan doen? Leuk dat ze goed geslaagd is.
  Ja, de hond.. Ach lieverd, ze kan nog wel jaren mee hoor, maar niet meer zoals vroeger. Geniet nog maar fijn van haar zolang het kan..
  Liefs en XXX

  Liked by 1 persoon

 2. Welja, ik krijg ook van die commentaren op FB dat we ‘weeral’ weg zijn. Soms wordt mij dat echt te veel. Het is Γ³ns leven, en wij zijn nu eenmaal levensgenieters (geef ons eens ongelijk).
  Ik heb altijd graag een dochter gewild, om ‘meisjesdingen’ mee te doen. Lijkt me echt heerlijk. Het heeft niet mogen zijn. En een zoon is ook fijn natuurlijk.

  Liked by 1 persoon

 3. En.. nou dat stuk taart zou er bij mij ook wel in gaan πŸ˜‰ fijn dat ze leuke dingen voor zichzelf heeft gekocht. πŸ˜€ de laatste keer dat ik met dochter naar Amsterdam ging waren we zwaar beladen met tasjes… Ik had 2 nagellakken πŸ˜‚πŸ˜‚ . En toch nog een heerlijke zondag met manlief. Het leven is goed toch? 😘😘😘

  Liked by 1 persoon

 4. Leuk zo’n moeder-dochter-dag en Den Bosch is geweldig. Jullie waren in de Jeroen Bosch tuin ? Althans ik meen dat jongetje op die vogel te herkennen. En een Bosch bol ku je aan mij ook niet kwijt. Zooooo groot. Leuke invulling van je weekend, voor dichterlief ook vast wel voor hrrhaling vatbaar πŸ™‚

  Like

 5. Wat fijn! Om zo even samen met je dochter erop uit te trekken, heel af en toe doen wij dat ook natuurlijk, maar de mijne is nog teveel met thuis/werk bezig, dat komt wel, tegen de tijd dat… πŸ˜‰

  Wat ziet hij er lekker uit, een dotje! En jullie blondje, ja ik heb het hier mee gemaakt, van hele lange wandelingen die een halve dag konden duren, uren in het bos of een stuk weiland, naar hij kon nog net naar het spoor komen een straatje verderop en dan uitgeput… zelfs op het laatst was hij nog vrolijk en eigenlijk niet ready to go, maar hij kon amper meer opstaan… Het was een moeilijke beslissing, maar met bijna 14 jaar…

  X

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s